Eco2Care
 duurzaam reinigen

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging is een breed begrip en uiteenlopend tot wel 2500 bar.

Naast 350 bar warm water > 80C bieden we ook 500 bar warm water aan, voor de echte specialistische hogedrukreiniging kunnen we zelfs opschalen tot 2500 bar!


Het voordeel van HD reiniging met warm water is dat het in heel veel gevallen toepasbaar is, de hoge temperatuur wordt in de eigen boiler van de HD unit aangemaakt tot > 80C, dit met een spoelkracht van 18 tot 24 liter draagt zorg voor een zeer effectieve reiniging van bijvoorbeeld graffiti.


Ook voor het verwijderen van coating kunnen we in veel gevallen met HD uit de voeten, tevens is het ideaal als voorbewerking bij het schilderen van wanden, kolommen en plafonds. Door de hoge temperatuur ontvetten we gelijk het te schilderen oppervlak.




Ook voor het inwendig reinigen van tank of silo wordt steeds vaker hogedrukreiniging met heet water toegepast, men hoeft de tank of silo niet meer te betreden door gebruik te maken van een tankwaskop.

Deze wordt in de tank of silo gehangen en draait als een bolletje wol om zijn as waarbij hij water onder hoge druk tegen de wand en plafond of wand wordt gestraald.


Wij beschikken over verschillend aanvullend materieel om de job te klaren.